STINE & KO er kreationer til kvinden, der ønsker en smart og anderledes tøjstil. Og uanset, om du er er et slankt siv eller en flot frodighed, kan vi i fællesskab sammensætte den stil, der fremhæver din personlighed. Giv os trygt udfordringen !
 
Stilen er lagt med skæve og asymmetriske linjer, og farverne er primært i naturens palet, med et strejf af tidens trend. For at imødekomme vores kunders ønsker om en fleksibel, tidløs og kreativ stil, designer vi en stor del af vores varesortiment selv, via vores leverandører. Det betyder bla, at det er os der vælger farver, længder, kvaliteter og ikke mindst også størrelser. 
 
 
 

  

 

 

 

VASKESYMBOLER                 Hvad betyder symbolerne i tøjet ? Se svarene her

STOFKVALITETER                Hvad er tøjet lavet af ?         Se svarene her

Tilbage til forsiden

 

 

 

VASKERÅD

 

Er du i tvivl om behandling af et bestemt stykke tøj - spørg først i din STINE & KO butik.

 

Men her nogle generelle tips for hør, viskose og andre naturmaterialer :

  

Det meste af STINE & KO's hør og viskose er forbehandlet og kan med fordel vaskes således -

 1. Vask i maskine m/flydende vaskemiddel. Altid vrangen ud.
 2. Tør i tørretumbler med vrangen ud. Tag det ud let fugtigt, straks når tumbleren stopper, hæng op og tør færdigt, gerne i blæsevejr.
 3. Hvis du gerne vil glatte det, så damp på bagsiden.
 4. Jo mindre du stryger, jo mindre krøller det.
 5. Hvis du stryger det på forsiden, ligesom man stryger en herreskjorte, så krøller det.

IØVRIGT

 • Ofte er vaskeansvisninger i tøjet angivet for forsigtigt.
 • Måske angives der kun rensning, men ofte kan tøjet sagtens tåle en uldvask i maskine.
 • Måske angives der kun håndvask, men koldvask i en moderne vsakemaskine er ofte mere skånsom end almindelig håndvask.
 • Strik eller tøj med snore/bånd/knapper kan med fordel puttes i en vaskepose, så maskinen ikke trækker tøjet skævt eller trækker tråde ud.
 • Generelt anbefaler vi flydende vaskemiddel til tøj af naturprodukter, fordi pulver ved lave vaskegrader ikke opløses godt nok, og kan sætte sig som en grå film i tøjet.
 • Vaskemidler specielt til mørkt/sort tøj kan varmt anbefales.

EKSTRA TIP OM HØR

Har du vasket dit hørtøj forkert, eller er det efterhånden blevet lidt hårdt, slidt måske lidt "dødt" at se på. Så læg det i blød natten over i gammeldags sæbespåne-vand. Naturfibrene suger så af fedtstofferne i sæbespånerne, og liver lidt op igen. Vask derefter som ovenfor nævnt.

 

Copyright © MediaDirekt 2007 - All rights reserved - Google Adwords WebShop Onlineshop CMS webshop  SEO cms hjemmeside Søgemaskineoptimering CMS SponsorLink nemCMS eHandel eButik NetShop NetHandel NetButik cms systemOnlineButik InternetHandel InternetButik WebButik online markedsføring Content Management System søgeoptimering
SITEMAP:FORSIDEBUTIKKERKOLLEKTIONERKUNDESERVICENYHEDEROM STINE & KOSeo (IKKE SLETTE!!)
WEBSHOP
OdenseSvendborgFaaborgKøbenhavn SFrederiksbergKøbenhavn ØKøbenhavn centrumRoskildeValg af tøjByttepolitikGaver og gavekortVaskerådUdsalgForårsshow 2009FilmSKIND TilbehørShow 2010 ValbyHistorie